Pénztár
Kosár tartalma:
0 HUF
Szállítási információk
Viszonteladói hálózatunk Keresse termékeinket az ország közel 150 üzletében
Nézzen szét nálunk!

Szervíz

 

 

 

A Sanglass Kft szolgáltatása bővül!


Vállaljuk minden SANPLAST termék (zuhanykabinok, zuhanyajtók, walk-in zuhanyfalak, fürdőkádak helyszíni beépítését tén. Hiszünk abban, hogy a jó termék is csak ak- kor lesz igazán jó és tartós, ha annak helyszíni telepítését szakemberek végzik el.   paravánok,  színi beépítését az ország egész terüle- zuhanytálcák, fürdőkádak)   

Amennyiben az átépítést az általunk megbízott szakemberek végzik, a régi már nem használ- ható zuhanykabinokat, zuhanyajtókat hulla- dékkezelési felár ellenében elszállítjuk a hely- színről! Mondja el mi az elképzelése, és kérje ajánlatun- kat az alábbi e-mail címen:   szerviz@sanglass.hu


További részletek a www.sanglass.hu/szerviz weboldalon találhatók!


Minden Sanplast termékre garanciát vállalunk az értékesítés napjától. A garancia a termék minőségére, a működési mechanizmusára, a felületi minőség tartósságára, gyártástechnológiai hibára visszavezethető elváltozásra, termékcsomagolás eset- leges hiányosságára vonatkozik. Nem érvényes azonban abban az esetben, ameny- nyiben a hiba esetleg szállítási sérülés (mechanikai sérülés, festékleverődés, akril felület sérülése, üvegtörés stb.), hibás tárolás, nem szakszerű összeszerelés vagy helytelen beépítés következtében merült fel.


A beépítési útmutatóban jelzett munkafolyamatokat minden esetben be kell tartani!

Jótállási idő:

– zuhanykabinokra, zuhanyajtók 24 hónap

– akril termékekre: 60 hónap

 

A feltüntetett jótállási időtartam kizárólag a helyesen kitöltött jótállási jeggyel és a számlával érvényesíthető. A Sanplast gyár által nem ajánlott a zuhanytálca, illetve a fürdőkád peremére történő burkolás, csempézés. A tálca vagy fürdőkád kiemel- hetősége biztosítható legyen, ellenkező esetben a termék a garanciáját elveszíti!


Felújításra szorul a régi zuhanykabin?


  Vásároljon alkatrészt készletről vagy a lehe- tő legrövidebb átfutási idővel. Az alábbi e-mail címre küldje el a kabin pontos típu- sát, vagy 1-2 db fotót a régi termékről vagy meghibásodott alkatrészről, azt mi beazonosítjuk, és igyekszünk mindent pótolni.

szerviz@sanglass.hu 

 


PARTNEREINK
 

Sanglass Kabin Kft.
6000 Kecskemét, Budaihegy 72. Telefon: +36 76 500-360 Fax: +36 76 500-361

Nyitvatartás: hétfőtől péntekig 8-17 ; szombaton 9-13


Általános vásárlási feltételek | Adatvédelmi nyilatkozat | Ügyfélszolgálat
© 2001-2009, Sanglass Kabin Kft.
Minden jog fenntartva.