Pénztár
Kosár tartalma:
0 HUF
Szállítási információk
Viszonteladói hálózatunk Keresse termékeinket az ország közel 150 üzletében
Nézzen szét nálunk!

Szaniterek - Villeroy&Boch, Alföldi

 

Forgalmazott szaniter termékek 

 


 

  

- VILLEROY & BOCH

- ALFÖLDI

- LAUFEN 

- JIKA

 

  

 

 Villeroy & Boch és Alföldi szaniterek

 


 

 

Az Alföldi megalakulása óta mindig is magas minőséget képviselt hazánkban. 1992 -től kiemelkedő, európai színvonal jellemzi a márkát, miután a több mint  260 éves múltra visszatekintő Villeroy & Boch megvásárolta Kelet-Közép-Európa egyik legjelentősebb szanitergyárát.

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

A hazai gyár ISO 9001:2000 és ISO 14001:2004 szabvány szerint működtetett kombinált menedzsment rendszerrel rendelkezik.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Villeroy & Boch Magyarország Kft. szaniter termékei fizikai-kémiai paramétereit tekintve megfelelnek a vonatkozó előírásoknak. Szaniter termékeink anyaga porcelán, hasonlóan más vezető kerámia gyártók szaniter termékeihez. A termékek szigorú minősítési kritériumok alapján kerülnek osztályozásra. Éppen ezért minden Alföldi szaniterkerámiára  10 év garancia vonatkozik

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Laufen és Jika szaniterek

 
A LAUFEN és JIKA fürdőszobák a hagyományt és a minőséget ötvözik a legújabb globális tendenciákkal. A  márkák ereje és több évtizedes tapasztalatuk a termékek legapróbb részletein is lemérhetők. A LAUFEN és JIKA fürdőszobák világában minden ott van, amire szüksége van - semmi sincs kifelejtve. 

 

 

 


 

 

A LAUFEN CZ EN ISO 9001:2000 minősítéssel rendelkező minőségirányítási rendszert alkalmaz. A vállalat meggyőződése, hogy az átfogó minőségpolitika az egyik alapvető előfeltétele a rendszer sikeres működésének.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A termékek szigorú minősítési kritériumok alapján kerülnek osztályozásra. Éppen ezért minden LAUFEN és JIKA szaniterkerámiára  5 év garancia vonatkozik

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


PARTNEREINK
 

Sanglass Kabin Kft.
6000 Kecskemét, Budaihegy 72. Telefon: +36 76 500-360 Fax: +36 76 500-361

Nyitvatartás: hétfőtől péntekig 8-17 ; szombaton 9-13


Általános vásárlási feltételek | Adatvédelmi nyilatkozat | Ügyfélszolgálat
© 2001-2009, Sanglass Kabin Kft.
Minden jog fenntartva.