Pénztár
Kosár tartalma:
0 HUF
Szállítási információk
Viszonteladói hálózatunk Keresse termékeinket az ország közel 150 üzletében
Nézzen szét nálunk!

Fürdőszobai radiátorok

 

A gyártók

  

Két Lengyelországi gyártó fürdőszobai radiátorait és kiegészítőit forgalmazzuk a magyar piacon.  A Krakówban működő ENIX Sp.z.o.o kizárólag magas minőségű, Európában ismert és elismert prémium és felsőkatagóriás design radiátorokat tervez és készít, míg a másik gyártó a Wolsztynban tevékenykedő GORGIEL néhány kivételtől eltekintve hagyományosabb formájú felső és középkategóriás termékeket állít elő.

 

 


 

 

 A termékek

 

Radiátorainkat közel 20 modellben, 100 méretben, és jelen pillanatban 15 színben kínáljuk. Termékeinkből jelentős raktárkészlettel rendelkezünk, esetleges készlethiány esetén rugalmas és rövid szállítási határidővel tudunk szállítani.

 

A kínálatunkban szereplő modellek között egyaránt megtalálhatóak a hagyományos formavilágú egyenes és íves radiátorok mellett a nagy fűtőteljesítményű, parktikus, egyedi megoldások is. A méretválaszték meglehetősen széles skálán mozog, a magasságuk 496-1744 mm-ig, szélességük pedig 400-500-600-750 mm-ig segítik a megfelelő radiátor kiválasztását.

 

Modernebb fürdőszobákba kínáljuk a krómozott (fényes, matt króm), matt fehér, vagy a struktúrált felületekkel rendelkező, különböző színekben készült modelljeinket. Az antik fürdőszobák kedvelőinek ajánljuk figyelmébe a bronz színű (bronz metál), antikolt felülettel gyártott termékeinket.

 

 

 

 

 

 

Kínálatunkban nem csupán a fürdőszobai törölközőszárítós radiátorok találhatók, hanem a praktikus és esztétikus előszobafalak is! Ezek többfunkciós termékek, mivel sűrű a profilozása és viszonylag nagy a mérete, extra hőleadással rendelkeznek, a szabadon ráhelyezhető akasztók, vagy akasztó sorok praktikus tárolási módot biztosít a felsőruházatnak.

 

Képzelje el, mikor egy esős délutánon nedvesen, átázva érkezik haza a lakásba, micsoda szolgálatot tehet Önnek ez a kabátszárítóként is funkcionáló előszoba fal...

 

 

 


 

 

 


 

PARTNEREINK
 

Sanglass Kabin Kft.
6000 Kecskemét, Budaihegy 72. Telefon: +36 76 500-360 Fax: +36 76 500-361

Nyitvatartás: hétfőtől péntekig 8-17 ; szombaton 9-13


Általános vásárlási feltételek | Adatvédelmi nyilatkozat | Ügyfélszolgálat
© 2001-2009, Sanglass Kabin Kft.
Minden jog fenntartva.