Pénztár
Kosár tartalma:
0 HUF
Szállítási információk
Viszonteladói hálózatunk Keresse termékeinket az ország közel 150 üzletében
Nézzen szét nálunk!

Cégünkről

Cégünk a Sanglass Kabin Kft. hosszú múltra visszatekintő magyar tulajdonú gyártó, kis- és nagykereskedelmi vállalkozás. Két fő tevékenysége által vált országosan ismertté, melyek közül kiemelkedik a bútorgyártás és forgalmazás, illetve fürdőszobai termékek nagykereskedelme, értékesítése. 

 

 

 Az elmúlt években jelentős  fejlesztéseket hajtottunk végre  annak  érdekében, hogy kínálatunk megfeleljen a szerteágazó vásárlói igényeknek!


 Célunk, hogy minden  megrendelőnk megtalálja a praktikumában, megjelenésében, színében és  méretében a számára  legmegfelelőbb terméket! 

 

Saját gyártású bútorainkban a praktikum megbízható minőséggel és változatos formavilággal ötvöződik. Fürdőszobabútor katalógusunkban szériatermékek találhatók, azonban ezektől a formáktól és méretektől el tudunk térni. Lehetőség van egyedi gyártásra is!


Ön megálmodja...

... mi megtervezzük és elkésztíjük!


A már előre megtervezett bútorra is készséggel adunk ajánlatot, illetve mi is készítünk árajánlattal kiegészített 3D-s látványtervet. 


 

 

 

Ezek lehetnek egyedi:


- fürdőszobabútorok,

- előszobabútorok,

- gardróbszekrények,

- konyhabútorok,

- üzletberendezések,

illetve egyéb kiegészítő bútorok is!

 

 

 

Ezen termékek gyártását rövid határidővel vállaljuk!

 

 

Számunkra a Vásárlói elégedettség a legfontosabb! Minden tudásunkat ezen feladat ellátásnak szenteljük! Lehetőségeinkhez mérten mindent megteszünk annak érdekében, hogy vásárlóink az ország bármely pontján elérjék, megtalálják kínálatunkat. Kecskeméti fürdőszobaszalonunkat és konyha szaküzletünket is ezen céllal nyitottuk, illetve az ország teljes területén közel 150 értékesítő ponttal rendelkezünk. Ezen értékesítési pontok olyan fürdőszoba és szerelvény szakáruházak, ahol az értékesítő és tanácsadó kollégák maximális hozzáértéssel segítik a vásárlókat a számukra legkedvezőbb termék kiválasztásban és legjobb döntés meghozatalában.

Tovább bővítettük raktárkapacitásunkat, modernizáltuk informatikai rendszerünket, bővítettük gépjármű flottánkat mind-mind annak érdekében, hogy a magas színvonalú infrastruktúrával a jövőben még magasabb szintű szolgáltatást nyújthassunk.

 


Üzletünk a Sanglass Fürdőszobaszalon és Konyhastúdió autóval könnyen megközelíthető, a látogatók számára jó parkolási lehetőséget biztosítunk. Kellemes, jól áttekinthető környezetben, színvonalas kiszolgálással és szaktanácsadással szakképzett értékesítőink állnak a vásárlók rendelkezésére. Termékeink európai származásúak, minőségük megbízható, árfekvésük kedvező, pótalkatrész ellátásuk biztosított. Kiemelt raktárkészletünknek köszönhetően a termékek túlnyomó részét raktárról azonnal kiszolgáljuk.

 


Hiszünk abban, hogy a folyamatosan bővülő és megújuló termékválasztékkal, gondos kiszolgálással, magas színvonalú infrastruktúrával tovább növelhetjük vásárlóink, viszonteladó- és kivitelező partnereinknek elégedettségét.

 

 

PARTNEREINK
 

Sanglass Kabin Kft.
6000 Kecskemét, Budaihegy 72. Telefon: +36 76 500-360 Fax: +36 76 500-361

Nyitvatartás: hétfőtől péntekig 8-17 ; szombaton 9-13


Általános vásárlási feltételek | Adatvédelmi nyilatkozat | Ügyfélszolgálat
© 2001-2009, Sanglass Kabin Kft.
Minden jog fenntartva.