Pénztár
Kosár tartalma:
0 HUF
Szállítási információk
Viszonteladói hálózatunk Keresse termékeinket az ország közel 150 üzletében
Nézzen szét nálunk!

Általános vásárlási feltételek

Tisztelt Vásárlóink!

 

A Sanglass Kabin Kft webáruháza a www.sanglass.hu webfelületen jelenleg nem üzemel! A webes felületen termékértékesítést nem végzünk!

 

1. Általános információk

 

A sanglass.hu webáruházban forgalmazott termékekre megrendeléseket kizárólag a kosárba helyezve, és a jelen Általános Vásárlási Feltételeket elfogadva fogadunk el!

A termékekről részletes információt azok képére vagy nevére kattintva kaphat. A termék adatlapokon található információk esetleges pontatlanságáért felelősséget nem vállalunk. Mindazonáltal megfelelő technikai gyakorlattal, körültekintéssel és gondossággal járunk el az adatok rögzítésekor, hogy téves információk ne kerüljenek fel az oldalra. A termékek pontos technikai paramétereivel kapcsolatban az adott termék gyártójának hivatalos weboldalán feltüntetett adatok a mérvadóak!

 

Megrendelés teljesítésének feltétele a Sanglass Kabin Kft. (továbbiakban, mint Eladó) részéről, hogy a megrendelő (továbbiakban, mint Vevő) a jelen Általános Vásárlási Feltételekben leírtakat magára nézve kötelezően elfogadja illetve az oldalon regisztrál! A regisztrációt követően a sanglass.hu webshop-ba bármikor személyes azonosítója és jelszava segítségével tud bejelentkezni. Regisztrációt követően az azonosító és a jelszó megadása azt jelenti, hogy a regisztráció útján nyilvántartásba vett természetes személy személyesen, illetve jogi személy, vagy jogi személyiséggel nem rendelkező gazdasági társaság (szervezet) képviselője a szervezet nevében jár el a vásárlás során.

 

Az Eladó fenntartja a jogot magának arra, hogy jelen Általános Vásárlási Feltételeket bármikor, a Vevőnek küldött előzetes értesítés nélkül módosítsa, amennyiben ezeket publikusan, az oldal látogatói számára elérhetően közzéteszi a sanglass.hu oldalon.

 

A Vevő tudomásul veszi, hogy a sanglass.hu oldalon történő megrendelését követően, miután az Eladó visszaigazolta a rendelést, a megrendelt termékre közte és az Eladó között adás-vételi ill. szállítási szerződés jön létre. A szerződés magyar nyelven jön létre és rá a magyar jog az irányadó. Az áruház által a rendelésről automatikusan küldött visszaigazoló e-mail nem minősül visszaigazolásnak, csak a Vevő számára nyújt információt arról, hogy Eladó értesült Vevő megrendelési szándékáról. Tényleges visszaigazolást Eladó ezt követően a megrendelés adatainak feldolgozása után küld Vevő részére.

 

A Sanglass Kabin Kft. fenntartja a jogot arra, hogy bármely terméke árát külön figyelmeztetés nélkül megváltoztassa, vagy az áruházban lévő bármely termék forgalmazását ideiglenesen vagy végleg megszüntesse. A termékek árának változtatásai már megrendelt és Eladó által visszaazolt termékekre nem vonatkoznak.

 

Az Eladó a regisztráció során illetve a megrendelésekkor tudomására jutott személyes adatokat az Adatvédelmi Nyilatkozatban leírtaknak megfelelően kezeli.

 

2. Szállítási feltételek

 

Szállítási módok

 

Az áruházban vásárolt termékek átvételére 2 módon van lehetőség:

 

  1. személyesen cégünk telephelyén (6000 Kecskemét, Budaihegy 72.)(H-P:08-17 óráig, előzetes egyeztetés alapján)
  2. kiszállítással az ország egész területén

 

Szállítási határidők

 

A megrendelt áru kiszállítását - amennyiben az raktáron van - a megrendeléstől számított 2-3 munkanapon belül garantáljuk. Csomagjaink kiszállítását a GLS futárszolgálat végzi. A sanglass.hu oldalon megtalálható termékek szállítási határideje 8 munkanap. Ezen a határidőn belül az Eladó a Vevő részére a megrendelt terméket átadja, vagy kiszállítja.

 

Az Eladó elállásának joga

 

Amennyiben az Eladó 8 munkanapon belül áruhiány vagy a választott termék megszűnése miatt nem tudja várható szállítási határidővel visszaigazolni a Vevő felé a megrendelését és ezáltal szállítani a megrendelt terméket, úgy a megrendelés teljesítésétől elállhat! Amennyiben az Eladó nem tudja a megrendelt terméket szállítani, helyettesítő terméket ajánl, ami ár / érték arányában, főbb jellemzőiben megegyezik az eredetileg megrendelt termékkel. A Vevőt az eredetileg választott termék megrendelése nem kötelezi az Eladó által ajánlott termék megvételére, illetve az Eladó ez esetben nem kötelezhető az eredeti megrendelés teljesítésére! Az Eladó összes ajánlata a készlet erejéig érvényes, és minden esetben függ az aktuális beszerzési lehetőségektől is.

 

Az Eladó nem felelős az árazási vagy egyéb hibákért, és fenntartja a jogot, hogy az ezen, vagy az egyéb félreértéseken alapuló megrendeléseket törölje!

 

Az Eladó a vásárlást visszaigazoló automatikus e-mail-t követő, szállítási idővel megjelölt, konkrét szállítási adatokat tartalmazó e-mail kiküldésével tekinti a szállítási szerződést a részéről elfogadottnak! Bármilyen kommunikáció technikai, vis major hibából adódó problémákért az Eladó nem tehető felelőssé. Ezek lehetnek:

 

  1. webáruház hibás működése miatti rendelés meghiúsulás
  2. internetes kapcsolati hiba miatt nem érhető el az áruház
  3. a Vevő által megadott elérhetőségek hibásak (az ezekből adódó költségeit az Eladó kiszámlázza a Vevő felé!) és emiatt a kiszállítás nem lehetséges

 

Az Eladó az áruházban szereplő termékek árait bármikor és szabadon megváltoztathatja! Ezek az árak az áruházban történő megjelenítés időpontjától lépnek életbe! Az Eladó fenntartja a jogot arra, hogy az áruházban megjelenített ártól eltérő áron értékesítse a termékeit. Az Eladó a Vevőnek küldött, szállítási határidő feltüntetésével, és pontos információkkal küldött levélben megadott áron értékesíti a terméket! Amennyiben ez az ár különbözik az áruházban megjelölttől, erről a Vevőt értesíteni köteles. A Vevő ez esetben is elállhat a vásárlási szándékától. Az Eladó munkatársai igyekeznek ezen helyzetek számát minimálisra csökkenteni, az áruház árainak naprakészen tartásával!

 

A Vevő ellálásának joga

 

A Vevő az Eladóval kötött szerződéstől ..... munkanapon belül elállhat. A Vevő az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor a terméket átvette. A Vevő elállási jogát írásbeli nyilatkozat eljuttatásával gyakorolhatja az Eladó felé. Ha a Vevő eláll az Eladóval kötött szerződéstől, akkor a Vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerülő összes költségeket. A Vevő által kifizetett összeget az Eladó az elállást követő harminc napon belül visszatéríti a Vevőnek. Ilyen esetben a Vevő köteles visszaszolgáltatni minden (a termék gyárból kikerült állapotának megfelelő) átvett tételt (dokumentációk, tartozékok stb.) eredeti csomagolásban. Amennyiben a Vevő a visszaküldött termékhez nem mellékel minden, eredetileg számára átadott tételt, az Eladó a hiányzó tételekért díjat számít fel a Vevőnek! Ennek mértéke egyedi elbírálás alapján a hiányzó részek, illetve az eszköz állapotának megfelelően kerül megállapításra. Az Eladó a Vevő elállása esetén fenntartja a jogot arra, amennyiben a visszaszállított eszközön olyan amortizációs jelek, külsérelmi nyomok, karcolás, törés található (nem rendeltetésszerű használat következményeképpen), hogy a Vevő vásárlástól való elállását elutasítsa! Általános esetben, ha a Vevő el kíván állni megrendelésétől, azt a 17/1999. kormányrendeletben rögzítettek szerint teheti meg.

 

3. Áruátvétel menete, szállítási díjak

 

A Vevő megrendelése, és az Általános Vásárlási Feltételek elfogadása után egy automatikus visszaigazoló e-mailt küld az Eladó a megrendelés nyugtázásaként, ami tartalmaz minden információt a megrendelésről. A várható szállítási idő és ár megjelölésével az Eladó értesíti a Vevőt.

 

Amennyiben a rendelt termék raktárról elérhető, az e-mail kiküldése után garantáljuk, hogy a termék 2-3 munkanapon belül átvehető az ország bármely pontján.

 

A csomagok kiszállításának alapdíja 1.900,-Ft tól, mely tartalmazza az utánvét díját is! Munkanapokon 08.00-16.00 óra között kerülenk kézbesítésre. A sanglass.hu oldalon a Vevő a megrendeléskor választja ki a termék átvételének ill. a kifizetésének módját, amitől a Vevő csak az Eladó előzetes hozzájárulásával térhet el.

 

A Vevő kötelessége, hogy a vételárat kifizesse. Az Eladó kötelessége, hogy a megrendelt terméket a szállítási feltételeknek és a megrendelésnek megfelelően eljuttassa a Vevő számára. Amennyiben a Vevő hibájából meghiúsul a termék átadása, vagy a Vevő a kiszállított termék vételárát nem tudja megfizetni, úgy a termék visszaszállításra kerül az Eladó telephelyére. Ez esetben az Eladó, a visszaszállítás költségét is – amely megegyezik a szállítás költségével – , illetve az áru rendelkezésre állításának költségét (beszerzésére fordított idő és erőforrás) is kiszámlázza a Vevő felé!

 

4. Fizetési lehetőségek

 

A Vevő a megrendelt termékeket a következőféleképpen fizetheti ki:

 

  1. Készpénzben – az áru személyes átvételkor Eladó telephelyén
  2. Utánvéttel – kiszállítás esetén (az árut készpénzben fizeti ki a futárnak)
  3. Banki előreutalással – a vásárlásról szóló számla másolatát e-mailben/faxon az Eladó elküldi a Vevőnek. Az átutalásos számla teljesítésére 3 munkanap áll rendelkezésére. Az utalás teljesítésétől számított 2 munkanapon belül a termékek kiszállításra kerülnek a Vevő által megadott szállítási címre.

 

5. Garanciális feltételek

 

Az Eladó a termék átadásakor, kiszállításakor átadja a Vevőnek a termék számláját és jótállási jegyét. A jótállási jegy tartalmazza a gyártó által a termékre vonatkozó jótállási feltételeit. A garanciális feltételek érvényesítését a gyártók által megjelölt garanciális időn belül a Vevő csak a Sanglass Kabin Kft részére írásban megküldött reklamáción keresztül érvényesítheti! 

 

Vevő a megrendelt termék átvételétől számítva a termékre vonatkozó kárfelelősséget és kockázatot is viseli.

 

Az Eladó a gyártókon keresztül jótáll azért, hogy a termékek nem gyártási hibásak. Az eszközökre  A garanciális meghibásodások javítását az Eladó vagy az általa megbízott szakszervizes végzi. 

 

Az Eladó az értékesített termékek garanciális ügyintézését az 1959. évi IV. törvény (Ptk), illetve a távollévők között kötött szerződésekről szóló 117/1991. (IX.10.) Korm. Rendeletben megfogalmazott szavatossági és jótállási feltételek, és a termékekhez csatolt Jótállási jegy rendelkezései szerint látja el. Az Eladó fenntartja a jogot arra, hogy jótállási és szavatossági feltételeit a Vevőnek küldött előzetes értesítés nélkül, a jogszabályoknak megfelelően bármikor módosítsa, vagy kiegészítse.

 

Az Általános Vásárlási Feltételek jelen (5.) pontja szerint vállalt jótálláson kívül az Eladó semminemű egyéb jótállást nem vállal. 

PARTNEREINK
 

Sanglass Kabin Kft.
6000 Kecskemét, Budaihegy 72. Telefon: +36 76 500-360 Fax: +36 76 500-361

Nyitvatartás: hétfőtől péntekig 8-17 ; szombaton 9-13


Általános vásárlási feltételek | Adatvédelmi nyilatkozat | Ügyfélszolgálat
© 2001-2009, Sanglass Kabin Kft.
Minden jog fenntartva.